MALI OGLASI
12.06.2019 | Zanimljivosti

LICE GODINE Modni spektakl u Gradu-dolazi dizajner čije kreacije nosi Lady Gaga

Autor: Libero Portal
Modni spektakl u Gradu-dolazi dizajner čije kreacije nosi Lady Gaga
Vikend će opet biti u znaku mode i ljepote

lady gaga.JPG

 

U Dubrovniku 15. lipnja 2019. godine na taraci Umjetničke galerije održat će se kulturno-modna i umjetnička manifestacija Lice Godine–The Look of The Year s početkom u 21 sat.

 

U sklopu modnog happeninga, predstavljanja ženskih i muških modela, sudjelovat će i dizajneri sa svojim kreacijama kao što je Marko Mitanovski čije kreacije nosi i Lady Gaga. Također, u umjetničkom programu nastupat će i poznata dubrovačka glazbenica Ines Tričković koja je ostvarila uspješnu međunarodnu karijeru te balerine umjetničke škole Dubrovnik i glazbenici Dubrovačkog simfonijskog orkestra (violina i gitara).

 

Lice Godine - The Look of the Year je osnovano 1983. godine, međunarodno natjecanje koje svake godine diktira standarde stila, ljepote i osobnosti budućih vrhunskih modela u svijetu.

 

Ova kulturno modna manifestacija zahtijeva i takve lokacije kako bi predstavila modu kao umjetnost i kako bi se istaknuli svi oni koji na najbolji mogući način doprinose u kreaciji kulturnog i modnog stvaralaštva. Umjetnička galerija Dubrovnik (točnije taraca Umjetničke galerije Dubrovnik) je idealna lokacija za ovakvu manifestaciju kako bi se u umjetničkom i estetskom smislu mogla najbolje približiti publici.

 

Dubrovnik je oduvijek bio najatraktivnija turistička svjetska lokacija i najljepša kulisa za stvaranje značajnih kulturnih manifestacija, i u tu priču savršeno se uklapa LICE GODINE – THE LOOK OF THE YEAR.

 

Projekt je dobio veliku podršku od Grada Dubrovnika,Turističke zajednice i Dubrovačkih ljetnih igara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji