MALI OGLASI
11.06.2019 | Vijesti

SKEČ PRED GRADSKOM UPRAVOM Đuro Capor: "Bojkotirajmo tetu Violetu, koristimo WC papir Respect the city!"

Autor: Dajana Brzica
Đuro Capor:
Rješenje protiv najezde bankomata na Stradunu

respect the city.jpg

 

Podržavajući bojkot proizvoda Tete Violete na koji je jučer točno na polovici mandata ove gradske uprave javno pozvao predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebic, Đuro capor iz inicijative Srđ je naš danas je izveo skeč pred vratima gradske uprave na navedenu temu.

 

"Pozvali smo vas danas da vam prezentiramo rješenje za problem najezde bankomata na Stradun, a i rješenje problema zaposlenika gradske uprave koji su danas započeli s bojkotom proizvoda. Proizvod je namijenjen kako gradskoj upravi i zaposlenicima tako i svekolikom građanstvu jer prema riječima dogradonačelnice Tepšić svi trebamo biti dio projekta Respect the City. S ovim proizvodom na jedan suptilan način možemo približiti poruku Respect the City milijunima naših gosta i posjetitelja. Ovaj proizvod je pokazatelj kako odgovorni građani slijede vrijedne inicijative naše gradske uprave, te kako pozitivno reagiraju na projekt Respect the City", kazao je Capor.

 

"Ne odustajući od slogana kupujmo hrvatsko nismo spremni okrenuti se stranim proizvođačima i stoga nudimo naš autentični i autohtoni Respect the City proizvod do ispunjenja svih zahtjeva konzervatorskog odjela", kazao je postavivši role wc papira pred gradskom upravom...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji