14.04.2025 | Vijesti
PROLJETNI GURMANSKI DANI Gastro manifestacija koja slavi proljetne okuse

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
S dolaskom toplijih i sunčanih proljetnih dana, chefovi dubrovačkih restorana, nadahnuti bogatstvom svježih sezonskih namirnica, osmislili su raznolike i kreativne delicije koje će oduševiti svakog posjetitelja. Tijekom ove gastro manifestacije, uživat ćete u posebnim jelima pripremljenima upravo za ovogodišnje gurmansko izdanje – od proljetnog rižota i cevichea od kozica do pljukanaca s boškarinom i mnogih drugih ukusnih iznenađenja.
U ovogodišnjim Proljetnim gurmanskim danima sudjeluju restorani Tapas Bar Alamaka, Konoba Ankora, Art Restaurant Renaissance, Azur Dubrovnik, Restaurant Banje Beach, Bistro 49, Konoba - Pizzeria Blidinje, Bistro Despet, Restoran Dubrovnik, Akademis Poligon Garište, Restoran Gusta Me, Kavana Lazareti, Hotel & Restaurant Kazbek, Restoran Kopun, Restoran Marangun, Restoran Momenti, Restoran More, Seosko Domaćinstvo Musladin, Restoran Natali, Restoran Orsan, Piccola Venezia Tapas Bar & Lounge, Restoran Port 22, Restaurant & Bar Rudjer, Restoran Sesame, Restoran Stara Loza, Taj Mahal – Stari Grad, Taj Mahal – Hotel Lero, Bistro Tavulin, Restoran Tramuntana i Restoran Zuzori.
Detaljan pregled menija, posebnih ponuda te informacije o rezervacijama dostupni su u brošuri.