MALI OGLASI
12.10.2018 | Kultura

Promocija knjige "Grad" Borka Vukosava i razgovor na temu fotoknjiga

Autor: Glas Grada
Promocija knjige
Promocija knjige "Grad" Borka Vukosava i razgovor na temu fotoknjiga održat će se u subotu 13.10. u 19h, u ARL Lazareti. Sudionici: Borko Vukosav, Lea Vene, Srđana Cvijetić, Marina Paulenka.
"Borko Vukosav se vraća u prostor Dubrovnika (konkretno u Lapad) kao promatrač koji prepoznaje i bilježi rute vlastite prostorne umještenosti. Grad u kojem je nekad živio sada se vizualno rastvara u procesu zahvaćanja mnogostruko isprepletenih odnosa fotografa, okoliša, sugrađana, momentalno fiksiranih rubnih javnih punktova i hotelskih interijera." (iz teksta autorice Lee Vene)
Projekt OV izdavaštvo jedan je u nizu brojnih projekata koje Fotografska udruga provodi tijekom svojeg cjelogodišnjeg rada na području suvremene fotogafske prakse. OV izdavaštvo je započeto 2017. godine, a ima za cilj učiniti vidljivima i dostupnijima umjetničke autorske projekte utjelovljene u formi fotografske knjige jedinstvenog i promišljenog dizajna i pristupa realizacije suvremenih fotografskih knjiga. Knjiga Grad umjetnika Borka Vukosava prva je u nizu knjiga objavljenih u nakladništvu OV izdavaštvo. U promociji će sudjelovati autor Borko Vukosav, povjesničarke umjetnosti Lea Vene i Srđana Cvijetić i Marina Paulenka iz Fotografske udruge Organ Vida. Projekt OV izdavaštvo podržava Gradski ured za kulturu Grada Zagreba i Grad Dubrovnik.
Knjiga će se moći na samoj promociji kupiti po promotivnoj cijeni od 100kn, dok ju u slobodnoj prodaji možete naći po cijeni od 130kn. Foto: Denis Butorac
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji